Koppang Bridgeklubb hadde nok sin ”storhetstid” fra -50 tallet og til slutten av -70 tallet. I denne tiden var Koppang BK både som lag og par alltid langt oppe på listene i turneringer  innen kretsen. Klubben har en rekke kretsmesterskap både for klubber, lag og par.

Det hendte også at representanter for klubben gjorde det bra i turneringer utenfor kretsen og i norgestoppen.

Klubben hadde på det meste over 60 medlemmer, men er i dag helt nede på 25 litt aldrende medlemmer. Klubben skal fra i høsten gjøre en kraftinnsats for å øke rekrutteringen til bridgen og klubben og spesielt forsøke å fange ungdommens oppmerksomhet.

Bridge er en fantastisk aktivitet både for gammel, ung og middelaldrende. Det er viktig for folk i alle aldre å trimme hjernen og holde ”de små grå” i aktivitet. Mange er i dag opptatt av fysisk aktivitet, men glemmer ofte at også hjernen trenger sin trim.  Bridgespilling øker konsentrasjonsevnen, logisk og rasjonell tenkning samtidig som kreativitet og oppfinnsomhet er viktig.

Deltar du i bridgeturneringer rundt i Norge kan det også skje at du får møte noen av verdens beste bridgespillere da Norge har mange bridgespillere i verdenstoppen. Det skjer noen ganger at disse også deltar i vanlige turneringer innenlands.