Midt under siste dag av Kaupangrmartn gikk Martnsbrigen av stabelen lørdag 22. juli. Etter at vi nå har flyttet turneringen til lørdag under Martn og i romslige og fine spillelokaler i Storstua på Koppang, virker det som turneringen blir stadig mer populær. I år ble det en økning med 2 par fra i fjor og med 28 par ble den en fin turneringen hvor vi spilte Monrad.

Det var mange gode spillere som hadde tatt turen og her var det flere stormestere som både er norgesmestre og europamestre.

Utover dagen utkrystaliserte det seg et felt med 3 par som stadig lå i teten, selv om koppangsparet Kjell Petter Gråberget og Astri Dahl var innom bord 1 et par ganger.

Til slutt viste det seg at paret Kåre Bogø fra Nittedal BK og Henning Lauritsen fra Hamar BK skilte seg ut og vant turneringen med 137 poeng.

Nummer 2 ble Arnt Ola Løhre fra Lundamo BK og Bård Kåre Græsli fra Singsås BK med 106 poent tett fulgt av Stig Vestveit fra Hamar BK og Roar Voll fra Tynset BK med 103 poeng.

Moro for oss i Koppang BK var det også at bridgenestoren Tommy Sandsmark sammen med sin makker Kjell Johnsen begge fra Bridgekameratene BK i Oslo deltok og fikk en fin femteplass med 47 poeng. Plassen delte de med Geir Langdalen fra Rena BK og Stein Kjølhamar fra Koppang BK.  Stein ble da beste spiller fra arrangørklubben.  De ble knepent slått av Torfinn Bolme (opprinnelig koppangsing) og Jens Kaltenborn med 53 poeng.

Beste rene koppangpar ble Kjell Ola Westgård og Bente Siri Trøen med en fin 7. plass og 44 poeng.

Turneringen ble myndig og smidig ledet av Thor Inge Iversen fra Bridgekameratene.

Vi vil satse på enda bedre deltagelse og kanskje komme opp i 36 par til neste år slik at vi kan få tildelt flere forbundspoeng.

Resultaten er lagt ut på link på våre facebook-sider

Jan Erik Lingjerde

leder Koppang BK