KLUBBMESTRENE KLARE I KOPPANG BK 2017 ?

Kjell Ola Westgård og Eva Pauline Lillemoe med stand-in Tore Berget siste spillekveld, trygget ledelsen foran siste spillekveld i Klubbmesterskapet torsdag 6. april.

Med sine 57,7 %-poeng i snitt for de 7 kveldene ligger de hele 5,1 %-poeng foran Svein Erik Norsted og Stein Kjølhamar på 2. plass med 52,6 %-poeng. Det må et totalt sammenbrudd til for at de skal miste ledelsen når det bare er en omgang igjen. Kjell Ola og Eva vil nok kunne safe ledelsen den 6. april.

Da er det større spenning om 2., 3. og 4 plassen. På 3. plass ligger Jan Erik Lingjerde og Knut Nybakken med 51,3 %-poeng og på 4. plass ligger Kjell Petter Gråberget og Ingar Mæhlum som vant klart spillingen sist torsdag ( 7. spillekveld).

Jan Erik Lingjerde

leder Koppang BK