Sist torsdag 14. mars ble siste omgang i klubbmesterskapet i Koppang Bridgeklubb spilt. Turneringen ble spilt over 8 kvelder hvor de 5 beste er tellende.

Turneringen var relativt jevn etter 5 kvelder. Den 6. kvelden scoret Bente Trøen og Oddgeir Berget hele 13,9 prosentpoeng over middels, mens deres nærmeste konkurrent Knut Nybakken og Jan Erik Lingjerde "bare" scoret 4,2 prosentpoeng over middels. Selv om Nybakken/Lingjerde scoret 0,7 prosentpoeng mer enn Trøen/Berget den 7. kvelden vant Trøen/Berget siste kvelden med + 10,4 prosentpoeng, mens Nybakken/Lingjerde scoret bare i overkant av 2 prosentpoeng over middels.Tom Bjarne Ulvmoen spilte reserve for Oddgeir Berget siste kvelden og gjorde altså en utmerket innsats. Fjorårets mestere Tore Berget og Jan Arild Søberg spurtet friskt de to siste kveldene og havnet på 3. plass bare 0,6 prosentpeng bak Nybakken/Lingjerde.

Men altså suverene vinnere ble Bente Trøen og Oddgeir Berget med en seiersmargin på 3,2 prosentpoeng.

Vi gratulerer.

Koppang BK

For å se hele listen kan du klikke på linken nedenfor

Klubbmesterskapet_2019_etter_8_kvelder_med_5_beste_som_tellende.xlsx