Sist torsdag 14. mars ble siste omgang i klubbmesterskapet i Koppang Bridgeklubb spilt. Turneringen ble spilt over 8 kvelder hvor de 5 beste er tellende.

Turneringen var relativt jevn etter 5 kvelder. Den 6. kvelden scoret Bente Trøen og Oddgeir Berget hele 13,9 prosentpoeng over middels, mens deres nærmeste konkurrent Knut Nybakken og Jan Erik Lingjerde "bare" scoret 4,2 prosentpoeng over middels. Selv om Nybakken/Lingjerde scoret 0,7 prosentpoeng mer enn Trøen/Berget den 7. kvelden vant Trøen/Berget siste kvelden med + 10,4 prosentpoeng, mens Nybakken/Lingjerde scoret bare i overkant av 2 prosentpoeng over middels.Tom Bjarne Ulvmoen spilte reserve for Oddgeir Berget siste kvelden og gjorde altså en utmerket innsats. Fjorårets mestere Tore Berget og Jan Arild Søberg spurtet friskt de to siste kveldene og havnet på 3. plass bare 0,6 prosentpeng bak Nybakken/Lingjerde.

Men altså suverene vinnere ble Bente Trøen og Oddgeir Berget med en seiersmargin på 3,2 prosentpoeng.

Vi gratulerer.

Koppang BK

For å se hele listen kan du klikke på linken nedenfor

Klubbmesterskapet_2019_etter_8_kvelder_med_5_beste_som_tellende.xlsx

Koppang Bridgeklubb fyller 75 år i år og årets Mart'ns bridgturnering vil også være en jubileumsturnering. Det er en forbundsturnering og blir vi over 36 par blir det også ekstra forbundspoengbonus. Det blir vanlig pengepremier samt hyppige spurtpremier.

En ekstra attraksjon blir at SpareBank1 Østlandet har sponset turneringen med kr. 8.000,- som vil bli utdelt i 2020 til beste par eller spiller i 2018, 2019 og 2020.

I tillegg til denne turneringen vil vi feire selve jubiléet fredag 7. september med festmiddag og etterfølgende uhøytidelig bridgeturnering som ikke vil bli rapportert. Arrangementet vil bli på det koselige lokaler på Stor-Elvdal Hotell.

leder Koppang Bridgeklubb

Koppang Bridgeklubb har nå opprettet egen Vipps-konto slik at du kan betale kveldskontingenter og  medlemskontingenter og spilleavgift ved turneringer via vår Viipps-konto

Vippskontonummeret er : 518947

leder Koppang BK

3172015 1 20150807 14280401673172015 1 20150807 14280401673172015 1 20150807 1428040167

På Koppang spilles det sommerbridge hver torsdag fra 3. mai til 30. august i Glommenbygget. Spillestart er klokken 18:30 og det serveres kake og kaffe for kr. 20  for hele kvelden.  Kveldskontingent er kr. 50,-

Her håper vi på spillere fra i og utenfor kretsen gjennom sommeren. Det kjempes om kretspoeng i tillegg til klubbpoeng

leder Koppang BK

HEI KJÆRE BRIDGEVENNER

Vi har laget terminliste for klubben frem til og med sommerbridgen.

Merk at vi kjører åpent klubbmesterskap slik at spillere fra andre klubber kan delta.

Vi spiller 8 klubbmesterskapskvelder hvor man til slutt kan plukke ut de 5 beste som tellende resultat.

Terminlista finner dere under "terminliste" i denne hjemmesiden.

Merk dere at vi også arrangerer 6 simultanturneringer frem mot sommerbridgen

Velkommen til Koppang og Glommenbygget til trivelige bridgetorsdager utover vinter, vår og sommer